Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Derby - ahfuhugdedzu@gmail.com

Jmenuji se Jascinta Paul z Holandska, ale v současné době žiji v Německu, setkal jsem se s dr.ologhodo na Googlu, když jsem se snažil hledat řešení mého problému. Každý člověk, který se blíží ke mně, mě žije za jinou ženu. Bylo to tak celé roky, až jsem se setkal s dr.ologhodospellwork, který mi řekl, že všechno, co procházím, a že vše, co potřebuji, je očista, řekl mi, co a co mám dát dohromady, abych byl vyčištěn. Dnes je pro Jeho jméno chválen, že učinil to, co jiný nemůže dělat. Můžete ho kontaktovat s jeho detaily a kontaktem. Dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo můžete zavolat nebo nahlásit 2348075180445. Může dělat spoustu věcí, jako je
1 získáte propagační akce na pracovišti
2 vyhrát volby bez stresu
3 přiveďte své bývalé a tak dále, jak si můžete vzpomenout, abyste ho kontaktovali.

Teresa Flor - ahfuhugdedzu@gmail.com

Dobrý den všem! Chci vám vyprávět o velkém kouzelníkovi, černokněžném lordovi, který dělá úžasné věci. Jmenuji se Laura Simon z češtiny, ale zůstávám ve Velké Británii. Jsem vdaná s mým manželem za posledních pět let se dvěma dětmi dohromady ve Velké Británii, najednou můj manžel začal ukládat divné postavy ke mně a dětem, dostal se do bodu, kdy odešel a nechal mě a děti dobré tři měsíce jsme od něho neslyšeli, byla jsem zmatená Nevěděla jsem, co mám dělat, než jsem plakala ke mému příteli, který mi teď pomohl kontaktovat chubygreata o pomoc. Řekl mi, co mám dělat, co mám dostat a co se dát dohromady, než může něco udělat, udělal jsem všechno, co mi řekl, protože můj přítel mi řekl, abych mu věřil, že je pravda. Řekl mi, že mu dám tři dny, abych to všechno dal dohromady, a ten třetí den se určitě vrátí ke mně. K mému největšímu překvapení se všechno stalo tak, jak to řekl.
Je pravda, můžete ho kontaktovat pouze s následujícími detaily. E-mail: chubygreat@gmail.com a můžete se k němu dostat také s jeho číslem na adresu 2348165965904

MILENA - stanlookman@gmail.com

dostat svuj problém vyrešit jednou a pro all.i am
živé svedectví.
(1) Pokud potrebujete ex back.
(2), pokud potrebujete lék na onemocnení HIV
(3) pokud potrebujete lécit kožní onemocnení
(4), pokud potrebujete lécit virus Ebola.
(5), pokud potrebujete vylécit onemocnení obezity
(6) pokud máte vždycky špatné sny.
(7) Chcete být ve vaší kancelári povýšeni.
(8) Chcete, aby ženy / muži behali po vás.
(9) Pokud chcete díte.
(10) Chcete být bohatí.
(11) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
navždy tvoje.
(12) Pokud potrebujete financní pomoc.
(13) Jak jste byl podvodníkem a chcete
obnovit ztracené peníze.
(14), pokud chcete zastavit rozvod.
(15), pokud chcete rozvodit svého manžela.
(16), pokud chcete, aby vaše prání byla udelena.
contact.gethelp05@gmail.com

TRACY - tracylee@gmail.com

Jsem velmi štastná, že všem slyším, že mé svedectví rekne. jsem Tracy Johnsonová ze sjednoceného státu, jsem zdravotní sestra, tento príbeh mého milostného života. Byla jsem vdaná za 4 roky a v pátém roce svého manželství musela druhá žena vzít svého milence od mého a muj manžel me opustil a deti a trpeli jsme po dobu 2 let, až jsem se setkal s príspevkem, kde tento muž Dr. Kakuta nekomu pomohl a já jsem se rozhodl, že mu pomuže privést mého milence zpátky domu a ver mi, že mi jen posílám svuj obrázek a to muj manžel a po 48 hodinách, jak mi to rekl, videl jsem, že do domu vcházelo auto a vidím, že to byl muj manžel a že prišel ke mne i k detem, a proto jsem rád, že každý z vás podobný setkal se s tímto mužem a nechal svého milence zpátky k sobe. Mužete ho kontaktovat touto e-mailovou adresou gethelp05@gmail.com

elizabeth james - elizabethjames004@gmail.com

Moje ime je Elizabeth James, ja sam iz SAD-a, ja sam ovdje da svjedočim o dobrom djelu AROZA SPELL CASTER & DUHOVNOG HRAMA.
Bila sam u braku deset godina i bez djeteta, a moj je suprug prijetio da će me razvesti i oženiti drugu ženu.
Upoznao sam prijatelja koji me je upoznao s dr. Arozom koji mi je pomogao da bacim čaroliju i bila sam trudna i sada sretno živim s mužem i djecom.
Prolazite li kroz probleme kao što su .....
Duhovni problemi
Tradicionalni obredi
Problemi s brakom
Novčane čarolije
Barreness
Rješenja o razvodu
Privlačnost
zapošljavanje
Sudski slučaj
Revevge
Zdravstveni problemi
Osjećate li da nemate budućnosti?
Jeste li izgubili žar za životom?
Osjećate li se kao da to gubite?
Jeste li stalno pogođeni lošom srećom?
Tražite li ljubav, prijateljstvo; želite li se prošli ljubavnik vratiti ili se zaljubiti u sadašnjost?
Zatim kontaktirajte AROZA SPELL CASTER i DUHOVNI HRAM
Nazovite ili WhatsApp +79267785378
E-mail. arozatemple@gmail.com
Skype. Hram Aroze
Facebook: Arozatemple2

Enisa Borya - testimony

všichni lidé napsali články o tom, jak jim pomohl kouzelník, ale jsem velmi vděčný tomuto skvělému kouzelníkovi, který mi přivedl bývalého manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a mé jméno je Enisa Borya. Když jsem se s tímto člověkem dostal do styku, bylo to také prostřednictvím svědectví o něm napsaných a také jsem se setkal s mnoha svědectvím o tom, jak pomáhal druhým svým životem. Chcete-li se vrátit s ex je jeden z nejvíce vnitřní nejvíce pocit, mnoho lidí by ráda zažít obzvláště, protože tyto vzpomínky s naší ex vždy oblaku naše mysl, když někdo dělá některé z těch věcí, které naše bývalá zvyklý dělat. Byl jsem jediný rodič už skoro 6 let a přestože můj bývalý manžel byl daleko od svých dětí, pořád si přeji, aby se jednoho dne vrátil ke mně. Tento kouzelný doktor, se kterým jsem se setkal, známý jako doktor Odunga, mi pomohl se svými přáními a rád bych řekl, že jsem zpět se svým bývalým manželem a jsem velmi šťastný, že sdílím svědectví se všemi, aby se také mohli setkat s tímto skvělým doktorem a vyřešit problémy. Nevím, co ostatní mohou mít pocit, že se dostanou zpět do svého života, ale vždycky vím, že tam je požehnání v přestrojení s jediným re-spojení s ex. Pokud se chcete úspěšně vrátit s vaším ex, kontaktujte toto skvělé kouzelník na isisikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Co sepsat na +2348133261196 a sdílet úžasné svědectví taky jako já

Andrea Maria - dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Dobrý den, přátelé, jsem Adrea Maria ze Štokholmu. Jsem tu na tomto blogu, nemám opravdu moc vědět, jak to funguje, ale já jsem četl dobré svědectví o tom, jak obnovit ztracené vztahy a dělat práci s partnery blogu blogu a také chci přidat trochu moje vlastní životní zkušenost to bude užitečné pro mnoho z nás tady, kteří hledají odpovědi a řešení problémů se vztahem, jako je návrat s ex láskou partner, jak zachránit rozbité manželství a jak zastavit rozvod.
Přečtěte si můj příběh o skutečném manželském životě. Poté, co jsem byl ženatý s mým manželem Andersonem, po devíti letech nemáme vlastní dítě, nemohla jsem otěhotnět po tolika letech manželství. To byl velký problém, který jsem měl s mým manželem Andersonem, věří, že veškerá naděje je pryč a chyba byla moje, že ne otěhotněla, rozloučil se se mnou kvůli tomu stejnému problému, že nemohl otěhotnět, vysvětlil jsem mu a udělal vše pro to, aby ho pochopil, že ho přivede zpátky domů, navštívil jsem lékaře pro osobní poradenství, chci svého manžela zpět do mého života, že ho tak moc miluji. Modlil jsem se, aby se se všem vrátil, slíbil jsem mu a členové rodiny s ním mluvili, že problém není mým, že nemám dítě, ale odmítl. Vysvětlil jsem svému manželskému problému svému nejlepšímu příteli, kolegu v pracovním úřadě, a navrhla, že bych se spíše obrátil na spirituální láskyplné kouzlo, abych vrátil mého manžela domů a žehnal mi s plodem lůna. Už jsem četl tolik online o tom samém spellcasterovi, že moji přátelé mi radili, abych kontaktoval Dr. Oduduwu, skvělou bylinku z tropické oblasti Sahary afrikana, která mi pomůže spustit kouzlo lásky, aby mě dostal zpět domů. Jsem ten druh, který nikdy nechtěl věřit v duchovní sílu nebo kouzla, neměl jsem jinou možnost, že jsem to zkusil, posílám zprávu soukromé kontaktní adrese Oduduwa pravopisnému kanálu. Oduduwa mi řekl, že mi může pomoct, ujišťuje mě, že s mnou není žádný problém, že všechno bude v pohodě během 7 dnů od hláskování a okouzlujících modliteb, věřím a trpělivě čekalo na sedmý den, který přijde, protože nemůžu čekat, moje srdce touží splnit. Oduduwa duchovního pravopisce hodil hláskování do vzduchu a udělal v mé noci v chrámu všechny ostatní kouzla hláskování.
Překvapivě byl druhý den kolem 16.00 hodin. Dostal jsem telefonát z neznámého čísla. Hle Anderson můj manžel, který mě volal po telefonu, byl jsem tak šťastně ohromen, odpověděl jsem na můj telefonát, hle, to byl hlas mého manžela, měli jsme dlouhý rozhovor a omluvili se mi. vrátí se domů do 7 dnů, jak to řekl Oduduwa. Dva měsíce poté, co jsem se cítil jaksi horečnatě, navštívil jsem rodinného lékaře na vyšetření, hle, tři týdny jsem těhotná poté, co se můj manžel vrátil domů.
Dneska jsem tak šťastná, protože minulý měsíc jsem porodila chlapečka, po tolika letech v manželství bez toho, abych měla dítě, Oduduwa obědl kouzlo kouzla, aby mi vrátil mého manžela domů a on připravil bylinné tradiční otrasy lék na podání těhotenství, abych měl dítě.
Radost a štěstí srdce je příliš mnoho, už jsem slíbil Oduduwovi, aby se podělil o mé dobré svědecké svědectví o jeho dobré práci poté, co byl výsledek úspěšný, bylo velmi snadné a jednoduché pro mě pracovat a následovat instrukce Dr.oduduwa. Dokonale pracuje pro mě bez jakéhokoli vedlejšího účinku. Mám tento dobrý úmysl sdílet tuto dobrou zprávu zde, tak, aby někdo s podobnou krizí manželství / vztahu kontaktovat
(dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com) Co: +2348135842629

nira - nirashalom61@gmail.com

Dobrý den, chci se podělit o mé nádherné svědectví. Po dlouhých letech ve vztahu ke svému manželovi se rozloučil se mnou, udělal jsem vše pro to, abych ho přivedl zpátky, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak moc kvůli lásce, kterou mám pro něj jsem ho prosila se vším, dala jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému příteli mému problému a navrhla, že bych měl spíše kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoct odhodit kouzlo, abych ho přivedl zpátky, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil kouzlu, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit, já poslal emailem kouzelník a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj býval před třemi dny vrátil ke mně, on dal kouzlo a překvapivě druhý den, to bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi říkal, byl jsem tak překvapen, že jsem odpověděl na výzvu a všechno, co řekl, bylo, že byl tak líto, že se všechno, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, a tak jsme znovu začali šťastně žít. Od té doby jsem dělal slib, že někdo, koho vím, že má nějaký vztah problém, bych pomohla takové osobě tím, že jsem se obrátil na něho jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl se svým vlastním problémem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com mu můžete poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo jiném případu.

Láska kouzla
Vydělat dobré peníze nebo vyhrát loterii.
Dosáhnout úspěchu v podnikání.
Duchovní problémy.
Vyhrajte soudní věc.
Podívejte se na svého partnera života.
Získejte dobře placenou práci.
Získejte kontrolu nad svým manželstvím.
Získejte laskavost a získat přitažlivost od lidí.
Vraťte ztracené peníze.
Uzdravte všechny nemoci. jak léčitelná, tak nevyléčitelná.
Vyřešte problémy s těhotenstvím a požehnejte s babiessem atd.

Obraťte se na tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
přes babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153

Poděkuj mi později

Tess - Jak jsem dostal svého milence zpět

Hurá! Myslím, že jsem nejšťastnější žena na zemi, když jsem svého manžela zpátky do svého života poté, co mě opustil 2 roky a 7 měsíců, co jsem učil, že byl pryč navěky, dokud mi doktor Okpa nepřijel. Dneska jsem šťastná kvůli doktorovi Okpovi, který můžu říct, že je pro mě víceméně bohem, protože jsem nikdy neudělal, že bych mohl znovu získat mého manžela, ale doktor Okpa udělal skvělou práci, kterou jsem nikdy neudělal během 24 hodinového intervalu. Chci použít tato média, abych svět pomohl, abych poděkoval velkému doktorovi Okpovi za to, že jsem vrátil své štěstí. Moje kolegyně tam, které procházejí podobnými záležitostmi, vám poradí, že kontaktujete Dr. Okpu za pomoc prostřednictvím volání okpatempleofsolution@gmail.com nebo pomocí kontaktů +27814706201

Tess od Netherlands

LISA CAILLO - CAILLOLIASA@GMAIL.COM

My love life has changed for better since the interference of the most powerful spell caster on earth called Dr. Azuka in my relationship, My testimony today is in regard of the help that Dr. Azuka render me when my lover departed from me. Am from USA and it gives me joy today in writing this testimony as a way of showing my appreciation to Dr. Azuka and at the same time i am using this opportunity to advise those that are finding stress and pains in their relationship or marriages to contact Dr. Azuka who is the best spell caster in the world through these contact details via email: dr.azukasolutionhome@gmail.com or his number +2348132777335.Because Dr. Azuka is the only one that can restore your marriage or relationship with love. He can also help to win lottery spell,contract,sickness and more.

Shannon - rhodeshia_loanservice@hotmail.com

Jak jsem dostal mého bývalého manžela zpět.

Budu věčně zadlužen velkému doktorovi Ocoloseovi za to, že jsem opravil své rozbité manželství poté, co mě manžel opustil mě za svou milenku po dobu 6 měsíců. Nikdy jsem nevěřil kouzlům, dokud mě můj kamarád nepředstavil. Zpočátku jsem o něm byl skeptický, protože jsem slyšel hodně o falešných kouzelných kolečkách, ale za mnou pochyboval, protože jsem zoufale chtěl vrátit mého manžela zpět a já jsem udělal podle toho, co mi nařídil. Teď se můj manžel vrátí do jednoho týdne od kontaktu s ním. Žiju šťastně s manželem po 6 měsících rozvodu a nebudou si odpočívat, dokud nebude znám po celém světě. On také se specializuje na kouzla peníze, loterie kouzla, kouzla nemoc E.T.C. Spojte se s doktorem Ocolose nyní na jeho emailu: ocolosehelp@gmail.com
Nebo WhatsApp +2348101599658

Meg Akisa - Nepředstavitelné a neuvěřitelné

Jmenuji se Marija Dino. Jedná se o velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl tím, že mi pomohl získat svého bývalého manžela zpět svým kouzlem a láskou. byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na Dr. Isikolo email na internetu o tom, jak pomáhá tolika lidem, aby jim dostali zpět a pomohli upevňovat vztahy. a přimět lidi, aby byli šťastní ve svém vztahu. vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, ale k mé největší překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem a tady teď slaví, protože se můj manžel zcela změnil za dobro. Vždycky chtěl být u mne a nemůžu dělat nic bez mého daru. opravdu se těším svému sňatku, což je velká oslava. budu pokračovat v svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně skutečné kouzelník. POTŘEBUJETE POMOCI KONTAKTUJTE DOPORUČUJÍCÍHO DOCTORU TEĎ PŘIDAT EMAIL: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp jej na +2348133261196. On je jediná odpověď na váš problém a ve vaší rodině se budete cítit šťastní. jeho prostřednictvím webu sedí: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

Martina Petar - Nepředstavitelné a neuvěřitelné

Nepředstavitelné a neuvěřitelné. Tohle je Martina Petar, mám dobrou zprávu, kterou se podělím s celým světem. Potřebujete svého bývalého manžela nebo milence naléhavě? Chci vám říci, že se nemusíte bát, protože mám dobrou zprávu pro ty, kteří se s touto situací potýkají nebo podobní, protože vždy existuje naděje a řešení všech problémů. K dispozici je skvělé kouzelnické kolo nazvané DR Isikolo, které dokáže opravdu řešit všechny vaše problémy. Získat svého milence zpět je to, co si nedokážu představit, ale když jsem ztratil Mike, potřeboval jsem pomoc a někde se obrátit špatně, ale můj bratranec mi vyprávěl o tomto kouzelníku, který jí také pomohl na internetu. Myslel jsem, že to nebude fungovat, ale jen jsem se snažil dát tomuto muži šanci a objednal jsem LOVE SPELL. O dva dny později zazvonil telefon. Mike byl znovu jeho staré já a chtěl se vrátit ke mně! Ne jen se vraťte, je to opravdu zázračné a kouzelník ho otevřel, aby věděl, kolik mě miluje a potřebuje. Toto kouzelné odlévání není vymývání mozků, ale on otevřel oči, aby věděl, kolik lásky musíme společně sdílet. Doporučuji každému, kdo je v mé staré situaci, aby ho vyzkoušel, protože vám pomůže a udělá věci tak, jak by měly být. Máte-li nějaký problém nebo podobný problém, kontaktujte ho prosím na jeho emailu: isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Whatsapp ho na +2348133261196 Děkuji vám DR Isikolo ve skutečnosti jste zázračná a mohou vaše bohové někdy odměnit za vaše dobré skutky

silvija patrik - testimony

Jak mám svého manžela zpátky. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v lásky kouzel nebo kouzel, dokud jsem se nesetkal s tímto kouzelníkem, když jsem šel navštívit můj přítel v Africe v letošním roce na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž, který se jmenuje doktor Isikolo, je opravdu mocný a mohl by pomoct kouzlami, které by vám přinesly zpáteční, ztracené, špatné milovníky a magické peníze, kouzlo nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastná a živá svědectví, protože ten muž, kterého jsem chtěl vzít, mě nechal 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho miloval, ale jeho matka byla proti nám a neměl dobrou placenou práci. Takže když jsem se setkal s tímto kouzelníkem, řekla jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí. Zpočátku jsem byl nerozhodný, skeptický a pochybný, ale jen jsem to vyzkoušel. A za dva dny, kdy jsem se vrátil do Německa, mi přítel (nyní manžel) mě sám zavolal a přišel ke mně, že se omlouvám, že všechno bylo urovnané se svou matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, abychom se mohli oženit. Nevěřil jsem tomu, protože doktor Isikolo se jen zeptal na mé jméno a jméno mého přítele a všechno, co jsem chtěl, aby to udělal. No, teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

nira - nirashalom61@gmail.com

Chci podělit o mé nádherné svědectví o tom, jak jsem se vrátil svého manžela z mého života zpět, chci říct lidem na světě, že je skutečné kouzlo kolečko online a je silné a pravé, Jmenuje se Baba Wale Wiseman, Pomáhal nedávno jsem se spojil se svým manželem, který mě odhodil. Když jsem se obrátil na Wisemana, dal mi kouzlo pro lásku a můj manžel, který říkal, že nemá s mnou nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit. Každému, kdo čte tento článek a potřebuje jakoukoli pomoc, může Wiseman také nabídnout jakoukoliv pomoc, jako je sjednocení manželství a vztahů, léčba všech typů nemocí, soudní případy, těhotenské kouzlo, jsme nyní velice spokojeni s naším. Wiseman ho uvědomuje, jak moc máme rádi a potřebujeme navzájem. Tento muž je opravdový a dobrý. Může vám také pomoci napravit váš zlomený vztah. Měl jsem svého manžela zpátky! Bylo to jako zázrak! Žádné manželské poradenství a děláme velmi dobře v našem milostném životě. Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
prostřednictvím e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153

Alice edgar - Doktor Isikolo je skutočne muž mnohých zázrakov

Nikdo by se neměl zbavit pravomocí DR ISIKOLA, protože je ve svých pracích skvělý. Jmenuji se Alice Edgarová. Získat mého manžela zpět je to, co jsem očekával a nikdy si nedokázala představit. Já a můj manžel jsem byl ženatý čtyři roky a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnil a odvrátil se od mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se ho zeptat, ale on mi odmítl říct, co problém je a jak čas pokračoval On hledal rozvod. Byl jsem tak strašný a zmatený a já jsem udělal vše, co bylo možné, aby ho dostal zpátky, ale bylo to všechno marné a myslela jsem si, že veškerá naděje byla ztracena a při hledání cesty ven mi řekl můj přítel, který měl podobný problém o velkém kouzelníkovi, který se jmenoval Dr. Isikolo a pomáhal jí vyřešit svůj problém. Nikdy jsem nevěřil v kouzelnictví v celém svém životě, protože jsem si nikdy nepomyslel, že to bude fungovat, ale snažil jsem se tomuto muži dát šanci a na své největší překvapení, udělal svou práci a přinesl pozitivní výsledek a já jsem se dokázal dostat můj manžel. Dokonce i po tom, co jeho kouzelník udělal svou práci, zjistil jsem, že se můj manžel tak mírně zamiloval se mnou jako dříve. Toto kouzelné odlévání není mytí mozků, ale on otevřel oči, aby viděl, jak moc ho miluji a potřebuji, a teď jsem šťastná Žena znovu a nevím, co mám dělat za toto Velké kouzelnické kolečko, a tak používám toto příležitost říct komukoliv, kdo má podobný problém, aby mu poslal e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com. nebo WhatsApp ho na +2348133261196.

Ana Redzematovic - Doktor Isikolo je skutočne muž mnohých zázrakov

Mnoho lidí napsalo články o tom, jak jim pomáhalo kouzelník, ale jsem velmi vděčný tomuto velkému kouzelníkovi, který mi přivedl bývalého manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a mé jméno je Ana Redzematovic. Když jsem se s tímto člověkem dostal do styku, bylo to také svědectvím o něm napsaném a také jsem se setkal s mnoha svědectvím o tom, jak pomáhal druhým svým životem. Získat zpět s ex je jeden z nejvíce vnitřní nejvíce pocit, mnoho lidí by rád zažít obzvláště, protože tyto vzpomínky s naší ex vždy oblaku naši mysl, když někdo dělá některé z těch věcí, které naše bývalá zvyklý dělat. Byl jsem jediný rodič už skoro 6 let a přestože můj bývalý manžel byl daleko od svých dětí, pořád si přeji, aby se jednoho dne vrátil ke mně. Tento kouzelný doktor, se kterým jsem se setkal, známý jako DR ISIKOLO, mi pomohl se svými přáními a rád bych řekl, že jsem zpět se svým bývalým manželem a jsem velmi šťastný, že sdílem svědectví s každým, aby se také mohli setkat s tímto skvělým doktorem a vyřešit problémy. Nevím, co ostatní mohou mít pocit, že by se dostali zpět do svého života, ale vždy vím, že tam je požehnání v přestrojení s jediným re-spojením s ex. Chcete-li se úspěšně vrátit se svým ex, kontaktujte tuto skvělou kouzelnici na adrese Email: isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Whatsapp ho na +2348133261196 a sdílet úžasné svědectví příliš jako já.

Anna Philips - TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA

TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA
Jmenuji se Mcdowell Shabis. Toto je svědectvím velkého kouzelníka DR "IMOSE", který mi pomohl vrátit můj milostný život zpět. V den, kdy mě můj manžel opustil, se zdálo, že věci jsou ponuré a atmosféra byla těžká. Všechno se zdálo bledé, a tak jsem se rozhodl hledat pomoc v kouzelných kolečkách, které mají schopnost vrátit mému bývalému manžela zpět. Jak jsem předpokládal, šel jsem na internet a jak jste viděli i při hledání spolehlivého kouzelného seskupení, viděl jsem spoustu svědectví, které kouzelníky provádí při ozdravení bývalých manželů a milovaných. Vedl jsem víru v DR IMOSE, kontaktoval jsem ho a poté, co mu vysvětlil věci, přijal, aby čelil výzvám na zemi. Byl skvěle skvělý. Můj bývalý manžel se ke mně vrátil s větší péčí a náklonností. Proto bych rád využil této příležitosti, aby mu vzdal hold za svou nesobeckou službu mé situaci. Chvályhodný, prokázal velkou odvahu, že se pokouší nalézt řešení pro prakticky jakýkoli daný problém. Kontaktujte jeho e-mail: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na +1-(619)-830-4690

Sanela Omar - Moje manželství zachránil Dr. IMOSE

Před 9 měsíci mi můj snoubenec opustil další dívku a řekl mi, že se mnou znovu nemůže pokračovat, řekl, že se nemůže oženit se mnou nebo mít s sebou něco společného, protože mě už nemiluje. abych se ho zeptal, jaký je problém, ale on si udržel docela a odešel a po nějaké měsíce mi nevolal ani neodpověděl na telefon, když jsem mu zavolal. Byla jsem zmatená a nevěděla, co dělat, dokud mi přítel neřekl, jak DR IMOSE pomohla s její manželstvím. Kontaktoval jsem DR IMOSE e-mailem a všechno mi řekl a o 48 hodin později mi zavolal Derick, můj snoubenec a začal mě prosit, abych mu odpustil, a od té doby jsem se sliboval, že řeknu slovo, jak mám svého snoubence zpátky ... Jste v nějakém vztahu krize nebo nemocné a potřebujete lék k léčení jakéhokoliv druhu nemoci ???? pak kontaktujte společnost DR IMOSE prostřednictvím e-mailu: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na + 1-(619)-830-4690

Kristina oren - velké svědectví

Dobrý den mé jméno je Kristina Oren. Chci se podělit s celým světem o tom, jak Dr. Dr Isikolo, hlavní kněz ISIKOLO SPELL TEMPLE, mi pomohl sjednotit své manželství. Prošla jsem hrubé a těžké časy, protože můj manžel mě nechal za druhou ženu a úplně mě ignoroval s dětmi. Chcete-li snížit dlouhý příběh, po dvou letech rozpadu s mým manželem bez telefonních hovorů nebo e-mailových zpráv. Byl jsem tak frustrovaný, protože jsem kontaktoval tolik jiných kouzelníků bez výsledků. když jsem četl o jeho webových stránkách na drisikolosolutionhome.webnode.com, tak jsem se rozhodl kontaktovat jej za pomoc. k mému největšímu překvapení, za pouhých 24 hodin později mi zavolal manžel a začal prosit o odpuštění. Jsem teď šťastná žena s krásnou holčičkou. Všem díky Dr. Isikolo. Můžete kontaktovat Dr. Isikolo přímo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com. zavolejte nebo co jej na telefonu +2348133261196 nebo Viber +2347082727576.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< září >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statistiky

Online: 27
Celkem: 2995216
Měsíc: 34329
Den: 1104